Vásárlási és Általános szerződési feltételek

Üzemeltetői adatok:

 • Cégnév: Zenteriőr Műhely Betéti Társaság
 • Székhely: 1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
 • Adószám: 26155715-1-43
 • Cégjegyzék szám: Cg. 01-06-792644, Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elektronikus elérhetőség: zenteriormuhely@gmail.com
 • Telefonos elérhetőség: +36 702012313
 • Számlaszám: 10400195-50526871-89891009
 • Nyilvántartásba vevő hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

A tárhelyszolgáltató elérhetőségei: www.shoprenter.hu

4028 Debrecen, Kassai út 129.

Telefon: +36-1/234-5012

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: üzemeltető.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Bútorok, fából készült kézzel festett faliképek, festmények, egyéb dekorációs jellegű tárgyak

Figyelmeztetés: A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.

1. Rendelés 

Az Ent-eriőr Műhely Webshop-jában lévő termékeket megvásárolhatja online az interneten keresztül, valamint megrendelheti tőlünk személyesen telefonon keresztül is.
Az Webshop nem Webáruház. Az Ent-eriőr Webshop-ban az internetes rendelés legegyszerűbben a kiválasztott termék oldalán található „Online vásárlás” gombbal történik, melynek megnyomásával Önt automatikusan a Kapcsolat oldalra navigáljuk, ahol lehetősége van minket elektronikus levélben értesíteni a vásárlási szándékáról.

Természetesen Önnek lehetősége van arra is, hogy egy termékkel kapcsolatos vásárlási szándékát, kérdését ne a Webshop menüponton, hanem közvetlenül a Rólunk / Kapcsolat menüponton keresztül elektronikus levélben jelezze felénk.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelésre, de ha az a munkaidő lejárta után történik, csak az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra a megrendelés. Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje minden esetben változik, a vevőt a megadott elérhetőségei egyikén minden esetben értesítjük a várható határidőről.

Amennyiben Ön nem az internetes vásárlást választja, lehetősége van a Kapcsolat menüben megadott telefonszámon is megkeresni minket és telefonos rendelést leadni.
Amennyiben nem a Webshop-ban szereplő termékkínálatból szeretne vásárolni, hanem egyedi tervezésű termékre kíván ajánlatot kérni vagy rendelést leadni, az Egyedi tervezés menüpontban, valamint a Kapcsolat menüpontban felsorolt bármely elérhetőségünkön megkereshet minket személyes egyeztetés és megrendelés céljából.

Jelen „Vásárlási feltételek” megismerése és elfogadása az online vásárlás előfeltétele. Kérjük, jelen dokumentumot a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el!

A fogyasztó a szerződési nyilatkozatának megtétele fizetési kötelezettséget von maga után!


2. A rendelés visszaigazolása 

Az internetes online rendelés során beérkező email üzenetekre 48 órán belül (az Ön által megadott email címre) visszaigazolást küldünk a megrendelés beérkezéséről.
A visszaigazoló email üzenetben értesítjük arról, hogy a rendelését milyen határidővel tudjuk teljesíteni, valamint megkezdjük Önnel az egyeztetést a szállítás és a fizetés módjáról.
A telefonon keresztül beérkező megrendelések esetében a visszaigazolás és az egyeztetés telefonon vagy e-mailen keresztül történik.


3. Szállítás

A szállítási feltételeket minden esetben egyedileg egyeztetjük Önnel, mivel annak feltételei (határideje és költsége) jelentősen függnek az Ön által választott szállítási módtól: 
személyes átvétel díjmentesen 
házhoz történő szállítás, melynek határideje és költsége függ a távolságtól és a termék méretétől, és egyedi megegyezés tárgyát képezi
futárszolgálat igénybevétele (szintén egyedi megegyezés alapján)

Házhoz szállítás díjszabása

Minden rendelés egyedi, így minden esetben akkor kerül kiszállításra a szállítási költség amikor a megrendelés már leadásra kerül. A szállítás feltételeiről az ügyfelet a megadott elérhetőségek egyikén értesítjük, ha nem felelnek meg a feltételek, a vásárlástól egyoldalúan elállhat, így megrendelése törlésre kerül.

Szállítási határidő

Minden megrendelés egyedi így szállítási idő minden esetben eltérő. A vevőt az általa megadott elérhetőségek egyikén értesítjük a várható határidőről.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik általában 10-16 óra között. Eltérő szállítási idő egyénileg egyeztetendő. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. 

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

4. Fizetés

Készpénzzel történő fizetés esetén - a bruttó vételár 100%-a és amennyiben van, a szállítás költsége - a személyes átvétel időpontjában a helyszínen esedékes. 

Átutalással történő fizetés esetén a fizetés ideje megegyezés tárgyát képezi, e-mailben vagy minden esetben megegyezünk a vevővel. A szállítási költséget az átvétel időpontjában a helyszínen kell készpénzben kifizetni.

5. Áru átvétele

Az Ön felelőssége, hogy az egyeztetett időpontban és helyszínen biztosítsa az áru átvételét, azaz a termék kifizetésre és átvételre kerüljön.

Az átvételkor az Ön feladata, hogy megbizonyosodjon az áru sértetlenségéről,  az ellenérték kifizetésével Ön elismer, igazol.

Amennyiben a megrendelés visszaigazolását követő 1 hónapon belül sikertelen az áru leszállítása és átvétele, a megrendelését töröljük, ez által a termék visszakerül az Ent-eriőr kínálatába és ismételten értékesíthetővé válik.

6. Termék információk

A termékkínálatunkban szereplő áruk jellemzőit az Ent-eriőr Webshop-jában ismerheti meg részletesen.
Tekintettel arra, hogy az Ent-eriőr Műhely által forgalmazott termékek rusztikus, egyedi kézimunkával készített termékek, a Webshop-ban szereplő mintától való eltérés (színében, struktúrájában, méretében) minimálisan előfordulhat.

A termékek mellett feltüntetett vételár mindig  (teljes vagy akciós) bruttó ár, amely nem tartalmazza a szállítási költséget. 

Az Ent-eriőr Műhely az árváltozás és az esetleges elírás jogát fenntartja.

Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér,úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

Webáruházunkban termékkategóriák szerint böngészhet a Megvásárolható termékek, szolgáltatások között. A felsorolt termékek mellett megtekintheti egy-egy termékek rövid leírását, árát, egyéb tulajdonságait, a teljesség igénye nélkül. Ha bővebb információt szeretne kapni a termékről, akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a termék oldalára jut el, ahol a termékről részletesebb tájékoztatást kaphat. Amennyiben ennél részletesebb tájékoztatásra van szüksége, úgy az üzemeltetői adatok között rögzített telefonszámon szíveskedjen felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel.

Az akciós áruk esetében a meghirdetett akció minden esetben a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes. Az aktuális promóciók a weboldalon az „Akciók” dobozban érhetők el.
Bármely módosítás attól a hatálytól lép életbe, hogy az megjelent a www.ent-erior.com weboldalon.

A Webshop termékkatalógusban a termékek méret adatai mindig centiméterben kifejezve kerülnek feltüntetésre. 

A webshop működéséhez (termékek kosárba helyezése) elengedhetetlen hogy a raktárkészlet legalább 1 db legyen. Előfordulhat hogy az adott bútorból még sincs raktáron az adott pillanatban, erről a vevőt telefonon vagy e-mailben értesítjük, és tájékoztatjuk a gyártás időtartamáról és a vásárlás további menetéről.

7. Garancia, jótállás

Tekintettel arra, hogy az áru átvételekor Ön megvizsgálta, és aláírásával igazolta az átvett áru sértetlenségét, kizárólag jogos minőségi kifogás esetén biztosítjuk a termék javítását.

Ezzel kapcsolatos problémák felmerülése esetén az üzemeltető pontos információt tud adni.

Önnek lehetősége van arra, hogy 8 napon belül hibátlan állapotban visszajuttassa hozzánk az árut, melynek - a vásárláskor aktuális, Ön által megfizetett - bruttó vételárát Önnek visszatérítjük. A felmerülő szállítási és egyéb járulékos költségek Önt terhelik.

8. Személyes adatok

Az adatkezelésre az Ön önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza az Ön kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy a www.ent-erior.com weboldal használata során közölt személyes adatai felhasználásra kerüljenek.

A hozzájárulást Ön az adatkezelés tekintetében a weboldal használatával, a hírlevélre történő feliratkozásával, illetve a kapcsolattartáshoz és a vásárláshoz szükséges adatok önkéntes megadásával adja meg.

Az adatkezelés célja a www.enteriorbolt.hu weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. Az Ent-eriőr Műhely az Ön által rendelkezésre bocsátott alábbi - a vásárló azonosításához, illetve a megvásárolt termék kiszállításához szükséges - adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése érdekében tárolja:

Név
Email cím
Telefonszám
Szállítási cím
Számlázási cím 

A Hírlevél-re történő feliratkozás következtében az Ent-eriőr az Ön által megadott email címre, az Ön hozzájárulásával promóciós ajánlatot tartalmazó leveleket küld. Önnek bármikor lehetősége van leiratkozni a Hírlevélről.
Az Ent-eriőr Műhely a megadott személyes adatokat az e pontban írt céloktól eltérő célokra nem használja fel.
Az Ent-eriőr az Ön által megadott adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok helyességéért kizárólag Ön felel.

Az üzemeltető a webáruház a használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki kívülálló harmadik személy számára, kivéve abban az esetben amennyiben a alvállalkozója számára. (Pl: futárszolgálat), a megrendelés kézbesítéséhez ez szükséges. 

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az üzemeltető kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az üzemeltető a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban, azok csak ügyfélkapcsolati célból, illetve a kiszállításhoz lesznek felhasználva.

Adatkezelés célja: kapcsolattartás.
Adatkezelés jogalapja: érintett önkéntes hozzájárulása.

9. Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek. Az elállás esetén a vállalkozás nem köteles visszatéríteni a fogyasztónak az emelt díjú fuvarozásból eredő többletköltségeket, csak a normál fuvarozási díjat. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

Az elállásról szóló értesítést a vevő e-mail-en illetve telefonon keresztül tehetni meg.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. 
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog:

 • olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ.
 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra,
 • olyan termék esetében, amelynél a fogyasztó kifejezett kérésének tesz eleget az üzemeltető sürgős javítási, vagy karbantartási munkáknál

10. Tulajdonjogi kikötés

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

11. Megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen vagy a "Vevőszolgálat" vagy "Elérhetőségek" menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben,  kerülhet sor.

 Panaszok intézése

Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

Adatbeviteli hibák

A hibák leginkább email-ben, telefonon és a felhasználóra vonatkozó részük a webáruház erre szolgáló felületein változtathatók

A szerződéseink magatartási kódexre nem utalnak.

 

 

 

 

Egyedi tervezés

Az ön elképzelései alapján segítünk megrajzolni megtervezni a megálmodott bútort vagy lakberendezést. Ha a munkáink tetszenek akkor akár ránk is bízhatja a teljes lakberendezést, melyet mi több tervvel előkészítünk, hogy abból aztán kiválaszthassa az önnek legjobban tetszőt.
Keressen meg minket elképzelésével és kérje egyedi ajánlatunkat! Lépjen kapcsolatba velünk bármelyik elérhetőségünkön!

Ent-eriőr Műhely
E-mail: ennteri@gmail.com
Telefon: +36/20-8031313

Top termékek
Miért éppen mi?

 
- mert bútoraink egyedileg, sok kézimunkával készülnek

- mert a választott anyagoknak és a felületkezelésnek köszönhetően a bútorok állapota még hosszú évek múlva sem veszít a minőségéből, sőt, egyre patinásabb lesz

- mert a bútorok rugalmasan kombinálhatók bármely egyéb stílussal, anyaggal, struktúrával, így könnyen beilleszthetők az enteriőrbe bármely más bútor és kiegészítő mellé

- mert a bútorok extravagánsak, igazi ékköve lehet lakásának