Vásárlási feltételek

1. Rendelés 

Az Ent-eriőr Műhely Webshop-jában lévő termékeket megvásárolhatja online az interneten keresztül, valamint megrendelheti tőlünk személyesen telefonon keresztül is.
Az Webshop nem Webáruház. Az Ent-eriőr Webshop-ban az internetes rendelés legegyszerűbben a kiválasztott termék oldalán található „Online vásárlás” gombbal történik, melynek megnyomásával Önt automatikusan a Kapcsolat oldalra navigáljuk, ahol lehetősége van minket elektronikus levélben értesíteni a vásárlási szándékáról.

Természetesen Önnek lehetősége van arra is, hogy egy termékkel kapcsolatos vásárlási szándékát, kérdését ne a Webshop menüponton, hanem közvetlenül a Rólunk / Kapcsolat menüponton keresztül elektronikus levélben jelezze felénk.

Amennyiben Ön nem az internetes vásárlást választja, lehetősége van a Kapcsolat menüben megadott telefonszámon is megkeresni minket és telefonos rendelést leadni.
Amennyiben nem a Webshop-ban szereplő termékkínálatból szeretne vásárolni, hanem egyedi tervezésű termékre kíván ajánlatot kérni vagy rendelést leadni, az Egyedi tervezés menüpontban, valamint a Kapcsolat menüpontban felsorolt bármely elérhetőségünkön megkereshet minket személyes egyeztetés és megrendelés céljából.

Jelen „Vásárlási feltételek” megismerése és elfogadása az online vásárlás előfeltétele. Kérjük, jelen dokumentumot a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el!

A fogyasztó a szerződési nyilatkozatának megtétele fizetési kötelezettséget von maga után!


2. A rendelés visszaigazolása 

Az internetes online rendelés során beérkező email üzenetekre 48 órán belül (az Ön által megadott email címre) visszaigazolást küldünk a megrendelés beérkezéséről.
A visszaigazoló email üzenetben értesítjük arról, hogy a rendelését milyen határidővel tudjuk teljesíteni, valamint megkezdjük Önnel az egyeztetést a szállítás és a fizetés módjáról.
A telefonon keresztül beérkező megrendelések esetében a visszaigazolás és az egyeztetés telefonon keresztül történik.


3. Szállítás

A szállítási feltételeket minden esetben egyedileg egyeztetjük Önnel, mivel annak feltételei (határideje és költsége) jelentősen függnek az Ön által választott szállítási módtól: 
személyes átvétel díjmentesen 
házhoz történő szállítás, melynek határideje és költsége függ a távolságtól és a termék méretétől 
futárszolgálat igénybevétele


4. Fizetés

Készpénzzel történő fizetés esetén - a bruttó vételár 100%-a és amennyiben van, a szállítás költsége - a személyes átvétel időpontjában a helyszínen esedékes. 

Átutalással történő fizetés esetén a bruttó vételár 100%-át a termék kiszállítását/átvételét megelőzően kell kiegyenlíteni. A szállítási költséget az átvétel időpontjában a helyszínen kell készpénzben kifizetni.

Egyedi tervezésű termékek megrendelése esetén a termék elkészítését - a bruttó vételár alapján - 50% előleg megfizetését követően tudjuk megkezdeni.


5. Áru átvétele

Az Ön felelőssége, hogy az egyeztetett időpontban és helyszínen biztosítsa az áru átvételét, azaz a termék kifizetésre és átvételre kerüljön.

Az átvételkor az Ön feladata, hogy megbizonyosodjon az áru sértetlenségéről, amit az átvételi bizonylat aláírásával és az ellenérték kifizetésével Ön elismer, igazol.

Amennyiben a megrendelés visszaigazolását követő 1 hónapon belül sikertelen az áru leszállítása és átvétele, a megrendelését töröljük, ez által a termék visszakerül az Ent-eriőr kínálatába és ismételten értékesíthetővé válik.


6. Termék információk

A termékkínálatunkban szereplő áruk jellemzőit az Ent-eriőr Webshop-jában ismerheti meg részletesen.
Tekintettel arra, hogy az Ent-eriőr Műhely által forgalmazott termékek rusztikus, egyedi kézimunkával készített termékek, a Webshop-ban szereplő mintától való eltérés (színében, struktúrájában, méretében) minimálisan előfordulhat.

A termékek mellett feltüntetett vételár mindig az aktuális (teljes vagy akciós) bruttó ár, amely nem tartalmazza a szállítási költséget. 

Az Ent-eriőr Műhely az árváltozás és az esetleges elírás jogát fenntartja.

Az akciós áruk esetében a meghirdetett akció minden esetben a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes. Az aktuális promóciók a weboldalon az „Akciók” dobozban érhetők el.
Bármely módosítás attól a hatálytól lép életbe, hogy az megjelent a www.ent-erior.com weboldalon.

A Webshop termékkatalógusban a termékek méret adatai mindig centiméterben kifejezve kerülnek feltüntetésre. A feltüntetett méret adatok sorrendben a következők: szélesség, magasság, mélység.


7. Garancia, jótállás

Tekintettel arra, hogy az áru átvételekor Ön megvizsgálta, és aláírásával igazolta az átvett áru sértetlenségét, kizárólag jogos minőségi kifogás esetén biztosítjuk a termék javítását.

Önnek lehetősége van arra, hogy 8 napon belül hibátlan állapotban visszajuttassa hozzánk az árut, melynek - a vásárláskor aktuális, Ön által megfizetett - bruttó vételárát Önnek visszatérítjük. A felmerülő szállítási és egyéb járulékos költségek Önt terhelik.


8. Személyes adatok

Az adatkezelésre az Ön önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza az Ön kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy a www.ent-erior.com weboldal használata során közölt személyes adatai felhasználásra kerüljenek.

A hozzájárulást Ön az adatkezelés tekintetében a weboldal használatával, a hírlevélre történő feliratkozásával, illetve a kapcsolattartáshoz és a vásárláshoz szükséges adatok önkéntes megadásával adja meg.

Az adatkezelés célja a www.ent-erior.com weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. Az Ent-eriőr Műhely az Ön által rendelkezésre bocsátott alábbi - a vásárló azonosításához, illetve a megvásárolt termék kiszállításához szükséges - adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése érdekében tárolja:

Név
Email cím
Telefonszám
Szállítási cím
Számlázási cím 

A Hírlevél-re történő feliratkozás következtében az Ent-eriőr az Ön által megadott email címre, az Ön hozzájárulásával promóciós ajánlatot tartalmazó leveleket küld. Önnek bármikor lehetősége van leiratkozni a Hírlevélről.
Az Ent-eriőr Műhely a megadott személyes adatokat az e pontban írt céloktól eltérő célokra nem használja fel.
Az Ent-eriőr az Ön által megadott adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok helyességéért kizárólag Ön felel.


9. Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek. Az elállás esetén a vállalkozás nem köteles visszatéríteni a fogyasztónak az emelt díjú fuvarozásból eredő többletköltségeket, csak a normál fuvarozási díjat. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.


10. Tulajdonjogi kikötés

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!


11. Megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen vagy a "Vevőszolgálat" vagy "Elérhetőségek" menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben, vagy telefaxon kerülhet sor (fax-szám, mail cím, telefon).

Egyedi tervezés

Az ön elképzelései alapján segítünk megrajzolni megtervezni a megálmodott bútort vagy lakberendezést. Ha a munkáink tetszenek akkor akár ránk is bízhatja a teljes lakberendezést, melyet mi több tervvel előkészítünk, hogy abból aztán kiválaszthassa az önnek legjobban tetszőt.
Keressen meg minket elképzelésével és kérje egyedi ajánlatunkat! Lépjen kapcsolatba velünk bármelyik elérhetőségünkön!

Ent-eriőr Műhely
E-mail: ennteri@gmail.com
Telefon: +36/20-8031313

Kosár
0 árucikk
Top termékek
Miért éppen mi?

 
- mert bútoraink egyedileg, sok kézimunkával készülnek

- mert a választott anyagoknak és a felületkezelésnek köszönhetően a bútorok állapota még hosszú évek múlva sem veszít a minőségéből, sőt, egyre patinásabb lesz

- mert a bútorok rugalmasan kombinálhatók bármely egyéb stílussal, anyaggal, struktúrával, így könnyen beilleszthetők az enteriőrbe bármely más bútor és kiegészítő mellé

- mert a bútorok extravagánsak, igazi ékköve lehet lakásának